Leerbroekse Rommelmarkt

7 september 2024

Opgeven voor de talentenveiling

Leuk dat u/jij een talent wilt aanbieden voor de talentenveiling! Voorgaande edities zijn we verrast door de originaliteit van de talenten, dus we zijn erg benieuwd naar wat u/jij aanbiedt!

Nog op zoek naar inspiratie? Denk aan: 3 uur klussen – een avondje oppas – een XXL-appeltaart – een ontbijt voor 4 personen – een kuub haardhout – erwtensoep voor 8 personen – een traktatie voor 30 kinderen – een (mid)week in een vakantiehuisje – 3 uur schilderwerk – pannenkoeken voor een kinderfeestje – een fietsband plakken – een fotoshoot.

Wilt u ons al bedrijf sponsoren? Denk dan aan: een product waar uw bedrijf in handelt – een pakket met etenswaren – een aantal uur arbeid – een product wat door uw bedrijf gemaakt is – een servicebeurt – een waardebon voor een product of etentje – een geldelijke bijdrage, waarmee wij een product of pakket voor de veiling kunnen aanschaffen.

Hieronder kunt u/jij een talent aanmelden. Neem bij vragen contact op met Anja (06-20047424). Eventuele opmerkingen kunt u/jij kwijt onderin het formulier.

 


Opgeven